Menu

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

Σε ένα 3-0 ημιτελικού δεν χωρούν τόσο σχόλια, όσο τρολάρισμα. Ας πούμε, να αναρωτηθεί κανείς τι νούμερο τσιμέντο φορά ο Σαμασέκου ή του Νικόλα το «καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0».

Η ΑΕΚ έχει το πλέον πλήρες και γεμάτο ρόστερ από κάθε άλλη ελληνική ομάδα, έχει έναν πανέξυπνο Αλμέιδα που έμαθε γρήγορα από τα λάθη του στην αρχή της σεζόν και, κυρίως, έχει ομοιογένεια (όποιος κι αν αγωνίζεται) και τρομερή αυτοπεποίθηση.

Ο Ολυμπιακός, παρουσία Μπουτούτσι, έφτασε να έχει χρησιμοποιήσει στη σεζόν 47 παίκτες και απαιτεί από τον προπονητή αποτελέσματα, μοίρασμα τις τράπουλες στο ρόστερ, χρόνο στους ευνοημένους της διοίκησης κι αν δεν τραβάει, insta stories με κατάρες σε διαιτητές, ΕΠΟ, Μελισσανίδη και λοιπούς. Αναρωτιέμαι τι θα βρεθεί απόψε… Και τούτο αδικεί τη δουλειά του συμπαθούς Μίτσελ που ένα συνονθύλευμα πάει να το κάνει ομάδα – θυμηθείτε πόσο συν θα το φέρει μελλοντικά, στα play offs, η αποψινή τριάδα.

Αν ο Ολυμπιακός, παρά το γκολ στα 139 δευτερόλεπτα, είχε παίξει με συνταγή Τούμπας, δεν θα είχε ξεφτιλιστεί. Όχι: έπαιξε με συνταγή… Άρη. Διότι αν κάνεις το λάθος, θα σε πάρει η μπάλα όπως τον άμοιρο τον Άβιλα που πήγε σε βουλγάρικη ομάδα και ξανάγινε Πίπα.

Αν η ΑΕΚ θέλει να παραμείνει ΑΕΚ και ό,τι αυτό πρεσβεύει, θα είχε ήδη ζητήσει επίσημα τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο. Διότι αν φοβάσαι τον Ατρόμητο αλλά ρίχνεις 3 στον Ολυμπιακό, κάποιος τα έχει κάνει μαντάρα στο μυαλό – και το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.