Menu

«Μα, πώς είχε πάρει το 2-2 με τον Αστέρα στην Τούμπα;»

«Μα, πώς είχε πάρει το 2-2 με τον Αστέρα στην Τούμπα;»

«Μα πώς έχασε έτσι τη νίκη ο ΠΑΟΚ;» είναι η αυθόρμητη απορία για το 2-2 της Τρίπολης, «μα πώς είχε πάρει το 2-2 με τον Αστέρα στην Τούμπα;» η εξίσου σωστή. Με γκολ του Ολιβέιρα στο 94’, τότε. Και όχι, εξήγηση δεν χωρά πλην του ότι φορούν τη φανέλα του αρκετοί άπειροι, ή μάλλον όχι και τόσο μπαρουτοκαπνισμένοι αν θέλετε, παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ εκκίνησε τη σεζόν με στόχο στη δυάδα. Μετά το μέτριο ξεκίνημα, συνειδητοποίησε ότι και η 4άδα καλή είναι. Αφού γύρισε το μπιφτέκι, και με τη διαφορά από την κορυφή μειωμένη, ορέχθηκε το πρωτάθλημα. Απόψε κατάλαβα ότι η 3η θέση είναι ο σωστός στόχος, η 2η το όνειρο που δεν είναι ασύλληπτο. Και φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που δεν πήρε φέτος δικό του παιχνίδι…

Κατά τα λοιπά, τι να σχολιάσεις; Ο Ολυμπιακός τέτοια ματς τα έχει του ψωμιού του, προσέφερε γκολ και θέαμα με τον Παναιτωλικό, ωραίος παίκτης και ο ωραίος τύπος ο Κανός (που αφιέρωσε το γκολ στη μανούλα που έχασε πρόωρα, εξ ου και επέλεξα αυτή τη φωτό).

Η, δε, ΑΕΚ, τυπικά καλή, τυπικά σκοράρει εύκολα και θα κριθεί στα ντέρμπι. Στα πολλά ντέρμπι των play offs. Εκεί όπου άπαντες θα την περιμένουν περισσότερο υποψιασμένοι.