Menu

Παίζοντας Football Manager με Γραμμόζη στον Παναργειακό…

Παίζοντας Football Manager με Γραμμόζη στον Παναργειακό…

Στα μέσα των 00s είχα ένα μεγάλο κόλλημα, σχεδόν δεν κοιμόμουν: Football Manager. Και ο Δημήτρης Γραμμόζης κυκλοφορούσε τότε, μετά την Καϊζερσλάουτερν, ως free agent, και σε πέντε ανόδους με την Τορκί αλλά και στην πορεία του Παναργειακού από τη Β’ Εθνική ως τα ημιτελικά του Champions League, ήταν ακρογωνιαίος λίθος, όπως και ο μακρυμάλλης Ταρίμπο Γουέστ. Εικάζω πως όσοι είναι μέχρι 25 ετών, ήδη γκουγκλάρουν σχετικά…

Απλά να σας πω ότι, ενώ στην πλατεία του Αργους είχε στηθεί ήδη η φιέστα, αποκλειστήκαμε στην παράταση από την Αρσεναλ – ποτέ δεν τη χώνευα.

Πέρα από την πλάκα, ο πρώτος Ελληνας προπονητής στην Bundesliga έγινε ο πέμπτος φετινός της παραπαίουσας Σάλκε, μετά τον Αμερικανογερμανό Ντέιβιντ Βάγκνερ, τον Μάνουελ Μπάουμ, τον Ολλανδό Χουμπ Στέφενς και τον Ελβετό Κρίστιαν Γκρος που στάλθηκε στον… ΟΑΕΔ μετά την 5άρα στη Στουτγκάρδη, όπως και άλλα επτά στελέχη του συλλόγου.

Βλέμμα πλέον στην Zweite, βέβαια έχω δει πολλούς σάκους του μποξ να υψώνουν ανάστημα μια στο τόσο. Συν ότι έχει εξαιρετική παράδοση υποδεχόμενη τη Μάιντζ, 11-2-1 με μόνο διπλό τον Μάιο του 2011 (1-3), εποχή που τη φανέλα των «κένιχσμπλαουεν» φορούσαν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Αγγελος Χαριστέας – ομολογώ ότι είχα ξεχάσει πως φόρεσε τα μπλε ο χρυσοκέφαλος του 2004. Λογικό, μόνο σε πέντε ματς έπαιξε, ένα εκ των οποίων το προαναφερθέν.


Δημοσιεύτηκε στο Footballbet.gr στις 5/3/2021